Natalia Wörner

Ditëlindje: 1967

Aktor:

 1. ...
  Marianne
 2. ...
  Saide
 3. ...
  Susanne
 4. 4. Leute heute (1997), seriale
  ...
  Self
 5. ...
  Isabelle Corthen
 6. ...
  Marie Strasser
 7. ...
  Isabelle Corthen
 8. ...
  Julia Berger
 9. ...
  Britta Seidel
 10. ...
  Katharina
 11. ...
  La femme
 12. ...
  Jana Winter
 13. 14. Four Seasons (2008), seriale
  ...
  Charlotte Combe
 14. ...
  Amanda 'Dana'
 15. ...
  Ellen
 16. ...
  Ellen
 17. ...
  Irene de Luca
 18. ...
  Maria Häberle
 19. ...
  Sigrun Zernikow
 20. ...
  Rebecca Kendall
 21. 22. The Other Wife (2012), seriale
  ...
  Rebecca Kendall
 22. ...
  Antonia Greve
 23. ...
  Maria Häberle
 24. ...
  Caroline von Striesow
 25. ...
  Henny Porten
 26. 27. Berlin Station (2016), seriale
  ...
  Katerina Gerhardt
 27. 28. Die Diplomatin (2016), seriale
  ...
  Karla Lorenz
 28. ...
  Mata Hari
 29. ...
  Evelyn Kraft
 30. ...
  Carla Cortez
 31. ...
  Carla
 32. ...
  Beate Steinkamp
 33. ...
  Annabelle Martinelli
 34. ...
  Dr. Carolin Mellau
 35. 36. Um die 50 (2021), Film
  ...
  Tina
 36. ...
  Annabelle Martinelli

Skenaristi:

 1. 1. Bella Block (1993), seriale
  ...
  (writer)

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.