Gerhard Wittmann

actor

Ditëlindje: 1964

Aktor:

 1. ...
  Dr. Herbert Schwarz
 2. ...
  Dr. Herbert Schwarz
 3. ...
  Doctor #1
 4. ...
  Simhandl
 5. ...
  Pfarrer Felix
 6. ...
  Herr Hilbert
 7. ...
  Pfarrer Ludwig
 8. ...
  Bamberger
 9. ...
  Leopold Eberhofer
 10. 11. Red Snow (2013), Film
  ...
  Johann Brainauer
 11. 12. München Mord (2013), seriale
  ...
  Ralf Eckert
 12. ...
  Rudi
 13. ...
  Edgar Stiller
 14. ...
  Bamberger
 15. ...
  Leopold Eberhofer
 16. ...
  Leopold Eberhofer
 17. ...
  Karl Kainz
 18. ...
  Anton Simandl
 19. ...
  Herr Loibinger
 20. ...
  Leopold Eberhofer
 21. ...
  Karli
 22. ...
  Leopold Eberhofer
 23. ...
  Joachim
 24. ...
  Oscar Stambouli
 25. ...
  Simhandl
 26. ...
  Dr. Achilles
 27. ...
  Leopold Eberhofer
 28. ...
  Herr Loibinger
 29. ...
  Anton Simhandl
 30. ...
  Hannes Buck
 31. ...
  Leopold Eberhofer
 32. ...
  Hans-Peter Engel
 33. ...
  Bürgermeister Ludwig Wenzel

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.