SEZONA: 3

EPIZODA: 8 - THE ONE WHERE KURT SAVES DIANE

SINOPSIS

„Dobra borba“ se nastavlja godinu dana nakon događaja iz poslednje epizode serije „Dobra žena“. U novoj seriji, velika finansijska prevara je narušila ugled mlade pravne zastupnice Maje Rindel, istovremeno ostavivši njenu mentorku i kumu, Dajanu Lokart, bez ušteđevine. Izbačene iz firme Lokart&Li, pridružuju se Luki Kvin u jednoj od najistaknutijih čikaških advokatskih firmi.
U trećoj sezoni, Dajana Lokart pokušava da otkrije da li je moguće odoleti ludoj administraciji i sačuvati zdrav razum, dok Ejdrijan Bouzman i Liz Redik-Lorens teško izlaze na kraj sa novim post-činjeničnim svetom, u kom advokat sa najboljom pričom pobeđuje advokata sa najboljim činjenicama. U međuvremenu, Luka Kvin balansira između bebe i svoje nove ljubavi, a Maja Rindel pronalazi novog Mefista u Rolandu Blamu, advokatu nalik Roju Konu, koji je ogrezao u korupciji.

Fotografije

Dobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borbaDobra borba

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kopilad Picofalkonea (2017)

    image
    Nakon niza slučajeva korupcije, malena bi se policijska postaja Pizzofalcone u starom dijelu Napulja trebala zatvoriti. No prije nego što do toga dođe,...
  • SOKO München (1978)

    image
    The cases of a major crimes unit of the Munich police.
  • Kumovi (2022)

    image
    Obitelj i ljubav, glavne su okosnice dramske dnevne serije ''Kumovi''. Cesta koja ima doći u zabačen kraj dijeli mjesto Zaglave na dva suprotstavljena tabora. S...
  • K11 - Kommissare im Einsatz (2002)

    image
    A team of detectives in Munich solve all kinds of crimes.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.