SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SINOPSIS

Nakon hakerskog napada na nemačku banku, istražiteljka sajber kriminala, Liza Mec (Ana Šumaher) odlazi u Temišvar u Rumuniji, odakle je napad izveden. Liza je Nemica koja vodi poreklo iz nemačke zajednice u Rumuniji, iako je gotovo ceo život provela u Nemačkoj. Na ovom putovanju će morati da prihvati mračnu prošlost svoje porodice, kao i sukob kultura na koji nailazi na svakom koraku.
Još napetiji izazov očekuje je sa nabusitim kolegom Adamom Sandorom (Andi Vaslujanu), temišvarskim policajcem. Njihovi mentalni sklopovi su potpuno različiti pa iz tog razloga stalno nerviraju jedno drugo. Ali iz toga ponekad može da se razvije privlačnost pa dvoje policajaca kreću u visokooktanski lov, gde se zbližavaju dok spašavaju neobičnu metu: oštroumnog, ali ranjivog 14-godišnjeg gejmera Čipija (Vojku Dumitras).

Ep. 5
Nakon što Liza, Adam i Čipi jedva pobegnu Borisovu, oni nestaju s radara i sakrivaju se u napuštenom selu, gde Adam krije Kornela. Kada Adam ode, Liza i Kornel zajedno sa Čipijem tumaraju selom pokušavajući da pronađu hranu i nekako iskoriste vreme. Te noći, posle mnogo čašica rakije, Kornel dođe do šokantnog zaključka u vezi sa Lizinim ocem, Volterom. Volter sreće Luminitu posle trideset godina i njihov razgovor razotkrije davno zakopanu tajnu. Adam se udružuje sa Volterom i oni kreću u potragu za Borisovim.

Fotografije

HakervilHakervilHakervilHakervilHakervilHakervilHakervil

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • 911 (2018)

    image
    Drama koja prati užurbane živote i karijere pripadnika hitnih službi, policajaca, vatrogasaca i hitne pomoći, ljudi koji rizikuju svoje živote kako bi spasli tuđe.
  • Ubiti Iv (2018)

    image
    Iv je dokona radnica bezbednosne službe, veoma britkog uma. Vilanel je elegantna i talentovana za ubijanje. Ove dve izuzetno inteligentne žene, podjednako...
  • Vatrogasna stanica 19 (2018)

    image
    Radnja serije se vrti oko grupe vatrogasaca iz Sijetla koji svaki dan rizikuju svoje životom tokom dužnosti i van nje. Ovo je spin-off serije Grey's Anatomy....
  • Močvara (2020)

    image
    U uzavrelom gradu Beogradu manijak na izuzetno surov, ritualan način ubija tri žene. Žrtve spaja slobodouman stil života, i to što su majke sinova. Sinova koji...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.