SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SINOPSIS

Blizanke Sara i Anna pomažu majci u njezinom dječjem kazalištu u kojem se prikazuju romantične predstave u kojima glume djeca i mladi. U ovogodišnjoj božićnoj priredbi, nastavku Trnoružice, Sara ima glavnu ulogu. Anna, koja pati od treme, isto sudjeluje u predstavi, ali kao šaptačica. Sara se zaljubljuje u svog glumačkog partnera Janusa i misli da joj on uzvraća osjećaje, ali Janus već ima djevojku. Odbijena i slomljena srca, Sara pada s mosta i nestaje u ledenoj vodi. Pritom gubi svijest. Dok je Anna svim snagama pokušava izvući, Sara "otplovi" u opasan i uzbudljiv svijet bajki braće Grimm u kojemu postaje Trnoružica koja bježi od zle kraljice.
Sara susreće sedam patuljaka i princa u kojega se ludo zaljubi. No baš kad se nađe s njim, Anna je drma i budi. Sara isprva misli da je sve samo san, no kad nađe grančicu iz bajke, shvati da je doista bila u nekom drugom svijetu. Otkriva način na koji se može vratiti u svijet bajki kad god poželi, dok svima drugima izgleda kao da spava. Anna joj počinje vjerovati.
U stvarnom svijetu, Sara zaključuje da su predstave njezine majke djetinjaste pa se odluči povući. Anna uspijeva pobijediti tremu i preuzima sestrinu ulogu u predstavi. I ona se zaljubljuje u Janusa, no ovaj put osjećaji su uzajamni. Sara sve češće odlazi u svijet bajki u želji da osvoji prinčevo srce. Zatekne se u ulozi Pepeljuge i zamalo uda za svog udvarača. Zatim se nađe u priči o Ivici i Marici u kojoj spašava princa od zle vještice. Zla kraljica je i dalje progoni.
Princ zaprosi Saru i ona pristaje. Poklanja joj čarobni prsten. Uskoro otkriva da prsten priječi njezin povratak u stvarni svijet, svijet u kojemu pada u komu i završava u bolnici.
Sara shvaća da romantični dvorac nije ništa drugo doli zlatni kavez i da Princ želi samo da mu ona pravi društvo dok čuva svoje blago.
Anna konačno pronalazi način da otputuje u svijet bajki kako bi vratila Saru kući. U međuvremenu, njihova mama i ostali u kazalištu odbijaju nastupati sve dok je Sara u komi. Kazalište propada i zatvara se.
Uz pomoć patuljaka Anna će uspjeti spasiti Saru. Zajedno će razbiti prokletstvo prstena i vratiti se kući. Sestre odlučuju pod svaku cijenu postaviti novu predstavu. No, likovi iz svijeta bajki pronaći će vrata u stvarni svijet i princ će pokušati odvesti Saru natrag.
Pogledajte kako će Sara promijeniti kraj predstave, kako će se likovi iz bajki vratiti u svoj svijet, što će biti s prolazom između dvaju svjetova te kako su sestre naučile važnu lekciju...
Božićni ugođaj vraća se u grad...
Prema priči: Nikolaja Scherfiga, Boa Hr. Hansena i Mortena Dragsteda
Ideja: Klaus Rasmussen

Fotografije

U drugom svijetuU drugom svijetuU drugom svijetuU drugom svijetuU drugom svijetuU drugom svijetuU drugom svijetuU drugom svijetuU drugom svijetuU drugom svijetuU drugom svijetuU drugom svijetuU drugom svijetuU drugom svijetuU drugom svijetu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vučja krv (2012)

    image
    Vukorepi su dijelom ljudska, a dijelom vučja vrsta poznata po iznimnoj brzini i naglašenim osjetilima. Oduvijek žive među ljudima, a nakon što uđu u određenu...
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
  • Kung fu panda: Legende o Fenomentastičnom (2011)

    image
    Kao izabrani Zmajski ratnik i zakleti zaštitnik Doline mira, panda Po je izuzetno vešt, uvek je na oprezu i gladan je pravde... i knedli. Zajedno za Furioznom...
  • Vreme zla (2021)

    image
    Bogdan Dragovic has returned from emigration, trying, for the sake of his son Vladimir, to re-establish ties with the Communist Party from which he was expelled...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.