Ocena: 8.3/10
Ocjena korisnika: 9.12/10
(66 glasova)

SINOPSIS

Klint Istvud je „Čovek bez imena“ koji se udružuje sa podjednako smrtonosnim Li Van Klifom u potrazi za sadističkim ubicom i njegovom grupom desperadosa u ovom klasiku sa neprekidnom akcijom.
Dva čoveka jašu iz grada na Divljem zapadu da uhvate Indija (Gijan Marija Volonte), poremećenog ubicu koji je pobegao iz zatvora. Jedan je lovac na glave „Čovek bez imena“ – leden, smrtonosan, brz na pištolju i zainteresovan samo za novac od nagrade (Klint Istvud). Drugi čovek je Pukovnik Mortimer (Li Van Klif), koji žudi da se osveti za smrt svoje sestre za koju je kriv Indio. Ova dvojica jedva da veruju jedan drugome. Ali se ipak dogovaraju da se „Čovek bez imena“ infiltrira u Indijevu bandu, što i čini. Plan je da „Čovek bez imena“ odvede Indijevu bandu u zamku – pljačku banke – gde će ih čekati Pukovnik Mortimer, s namerom da uhvati Indija. Ipak, Indio uspeva da ih sve prevari i opljačka banku, pre nego što to Pukovnik shvati. Pukovnik počinje da sumnja da je žrtva prevare. I Indio postaje sumnjičav. U žestokom okršaju on uspeva da zarobi Pukovnika i „Čoveka bez imena“. Oni ga odvode da skladišta naoružanja i municije, a potom Indio šalje svoje ubice da ih eliminišu. U žestokom obračunu, Pukovnik i „Čovek bez imena“ ubijaju sve pripadnike Indijeve bande, osim samog Indija. Indio je ostavljen na milost i nemilost Pukovnika Mortimera. „Čovek bez imena“ uzima novac od nagrade i odlazi dalje.

Fotografije

Za dolar višeZa dolar višeZa dolar višeZa dolar višeZa dolar više

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Dugo na nišanu (2016)

  danas
  image
  Radniku obezbeđenja i bivšem federalnom agentu se ukrštaju putevi u otmici povezanoj sa drogom nakon sto spasi ženu od opasnosti.
 • Maks Pejn (2008)

  danas
  image
  Snimljen prema popularnoj i nagrađenoj video igri o Maks Pejnu, policajcu koji se u tajnosti bori za svoju pravdu, istovremeno otkrivajući zaplete i poremećene...
 • Robokap: Zdrobiti i spaliti (2001)

  danas
  image
  Robokap i njegovi novi saveznici u trci su za OCP štab u pokušaju da spreče Kejdika i Džona da zaraze S.A.I.N.T. sa virusom, što bi značilo kraj Delta Sitija .
 • Taksi (2004)

  danas
  image
  Bel Vilijams (Kvin Latifa) je opsednuta brzinom. Leteći ulicama Njujorka u svom “friziranom” taksiju, ona je stekla reputaciju najbržeg njujorškog taksiste....
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.