SINOPSIS

Na mestu prvobitnog parka iz doba jure izgrađen je novi tematski park. Sve ide kao po loju dok najnovija atrakcija – genetski modifikovan dinosaur – ne pobegne iz kaveza i počne da ubija sve redom.
Stiven Spilberg je izvršni producent ovog dugoočekivanog nastavka „Parka iz doba jure“, čija se radnja dešava 22 godine nakon događaja iz prvog filma. Uprkos brojnim nedaćama koje su zadesile prvobitni park, sad se na njegovom mestu nalazi još veći i nudi hiljadama posetilaca priliku da se dive živim dinosaurima. Najnovija atrakcija parka je Indominus reks, genetski modifikovano čudovište nečuvene inteligencije i divljaštva. Kad Indominus reks pokuša da pobegne, svako biće u parku postaje njegova žrtva.

Fotografije

Svet iz doba jureSvet iz doba jureSvet iz doba jureSvet iz doba jureSvet iz doba jureSvet iz doba jureSvet iz doba jureSvet iz doba jureSvet iz doba jureSvet iz doba jureSvet iz doba jureSvet iz doba jureSvet iz doba jureSvet iz doba jureSvet iz doba jureSvet iz doba jureSvet iz doba jureSvet iz doba jureSvet iz doba jure

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.