EPIZODA: 5

SINOPSIS

Dvije talentovane djevojke na putu prema zvijezdama: jedna se bori za majčin život, druga za majčinu ljubav . Čija strast i talent će pobijediti? Ovog proljeća Stella donosi intrigantne, zabavne, ali i dirljive trenutke koji će osvojiti srca gledalaca svih generacija.
Jasmina (Sementa Rajhard) se prijavljuje na talent show ´Stella´ u nadi da će svojim izuzetnim pjevačkim sposobnostima osvojiti glavnu nagradu i tako spasiti majčin život. Majka je teško bolesna, a novčana nagrada obećana pobjedniku ´Stelle´ jedina je nada za njeno liječenje. Jasmini za pobjedu neće biti dovoljan rijetko viđeni talent jer njena najveća suparnica Lana (Vanda Winter) je spremna na sve. I dok Jasminu na putu od trnja prema zvijezdama vodi borba za majčin život, Lana želi pobjedu kako bi osvojila majčinu ljubav. Zato ambiciozna i izrazito talentovana Lana nema namjeru prepustiti tron najbolje nikome.
Iz šoa u šou nade za uspjeh takmičarima može dati jedino žiri kojeg predvodi nemilosrdni Gavran (Nebojša Glogovac). Tu je i Ela (Bojana Gregorić Vejzović), bivša plesačica koja ne priznaje ništa osim potpunog savršenstva i perfekcionizma. Orsat (Stjepan Perić) je talentovani reditelj koji od početka šoa pokazuje simpatije prema četvrtoj članici žirija, nekadašnjoj pjevačkoj zvijezdi Kiki (Petra Dugandžić).

Fotografije

StellaStellaStellaStella 09StellaStella 01Stella 02Stella 03

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Katie Fforde (2010)

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.