SEZONA: 1

EPIZODA: 34

SINOPSIS

Šestero djece jednog dana otkriva da svojom supermoći može prizvati atmosferske pojave koje mogu zadirati u prirodu. Sada moraju naučiti upravljati svojim supersilama kako bi ih uspješno koristili za rješavanje mnogih problema na Zemlji vezanih uz klimu i promjene okoliša. Današnja djeca kreatori su rješavanja globalnih problema u budućnosti koji se odnose na sve naseljeniji i zagađeniji planet, poštivanje prirode i poznavanje njezine dinamike.

Fotografije

METEOHEROES

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Hubbi and Friends

    image
    These countryside handymen are going through many entertaining adventures while fixing everything, even what is not at all broken.
  • Petronella Apfelmus (2020)

    image
  • Moćni Majk (2019)

    image
    Upoznajte Majka, prefinjenog mopsa koga svi vole i koji je zaljubljen u komšijskog psa. Nažalost, njegovi planovi da osvoji Ajris nikada ne uspeju jer mali,...
  • Što više, to bolje

    image
    Dvoje prijatelja, luda žirafa Kiteko i razigrani oposum Umi promatraju svakodnevni život mališana. Od djece mogu puno naučiti: o svakodnevnim aktivnostima,...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.