"Rita i krokodil" serija je o prijateljstvu četverogodišnje Rite i njezina najboljeg prijatelja krokodila. Rita je malena, vrlo odlučna djevojčica. Ima uvijek gladnog prijatelja krokodila, koji živi u kadi. Krokodil vjerojatno postoji samo u Ritinoj mašti, ali mi gledamo svijet njezinim očima, a ona vjeruje u krokodila. Kad je krokodil s njom, Rita može ići kamo god želi - u park, na plažu ili na pecanje. Rita želi vidjeti sve i svašta i vjeruje da sve zna i može - no ne polazi joj baš puno toga za rukom. Na humorističan i naivan način Rita upoznaje sebe te male i velike stvari u svijetu oko sebe, bez nadzora odraslih.

Emitovanje na kanalima:

SLO1  

Bilo je na kanalima:

HTV2  SLO2  

Sledeće epizode:

Sutra
17:10
Rita og Krokodille ®
nedelja
07:10
Rita og Krokodille
ponedeljak
06:50
Rita og Krokodille ®
24.5.24.
17:10
Rita og Krokodille ®
26.5.24.
07:10
Rita og Krokodille
27.5.24.
06:50
Rita og Krokodille ®
PREPORUKE
  • Raven, the Little Rascal (2016)

    image
    The cheeky little Raven and his friends are making the forest unsafe again and experiencing many exciting adventure
  • Shaping Up

    image
    Smiling and happy geometric shapes introduce themselves to the young audience, and by forming various objects they help develop babies’ proper shape-recognition.
  • Slatki dom

    image
    U bajkama ""Slatki dom"" vidimo mladunčad životinja koju djeca već dobro poznaju, i koja će se nakon otkrića svoje okolice vratiti svojoj obitelji i s radošću...
  • Sunville

    image
    Svakodnevni život stanovnika sunčanog sela - gospodin jarac, psić, obitelj rakuna, maca, prijateljsko prase.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.