Šestero djece jednog dana otkriva da svojom supermoći može prizvati atmosferske pojave koje mogu zadirati u prirodu. Sada moraju naučiti upravljati svojim supersilama kako bi ih uspješno koristili za rješavanje mnogih problema na Zemlji vezanih uz klimu i promjene okoliša. Današnja djeca kreatori su rješavanja globalnih problema u budućnosti koji se odnose na sve naseljeniji i zagađeniji planet, poštivanje prirode i poznavanje njezine dinamike.

Bilo je na kanalima:

m2  

PREPORUKE
 • Boca i Lutkica (2010)

  image
  Boca puž i Lutkica bubamara su najbolji prijatelji ikada . Oni imaju mnogo lepih avantura , dok upoznaju nove prijatelje i svet koji ih okružuje.
 • Addison (2018)

  image
  ADDISON is an animated kids’ series chronicling the comical yet brain-teasing adventures of Addison, a young girl who loves to solve mysteries when she’s not busy...
 • Snowsnaps (2018)

  image
  Four very different little kids are out in the snowy outdoors. In each episode they are confronted with a challenge.
 • Sijesta Z (2016)

  image
  Da li je ovo san? Ili je knjiga? Ne, to je Sijesta Z avantura! Sijesta obožava da čita, toliko da kada se uspava, što radi veoma često, utone u svet priča....
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.