Ugošćuje važne sudionike istih, javlja se s mjesta događaja, donosi zanimljivosti te najnovije sportske vijesti i detaljnu vremensku prognozu iz svih hrvatskih regija. Igor Bobić, zamjenik glavnog urednika Informativnog programa RTL Televizije, voditelj je i urednik informativne emisije koja se emitira, u trajanju od 35 minuta, s početkom u 18.30 sati od ponedjeljka od nedjelje. Subotom i nedjeljom Igoru Bobiću pridružuju se Jasmina Kos i Tomislav Jelinčić, kao voditelji vikend emisija RTL Danas i večernjih RTL Vijesti. Emitiran iz najmodernijeg studija u Hrvatskoj, RTL Danas se može pohvaliti izvrsnom gledanošću od trenutka prvog prikazivanja 24. listopada prošle godine, kada je osmišljen umjesto stare informativne emisije, te timom tim profesionalnih novinara, reportera, snimatelja i producenata, među kojima su - Ivan Čorkalo, Ivana Brkić, Mojmira Pastorčić, Šime Jurlina, Slađana Lučić i Đivo Đurović.

Bilo je na kanalima:

RTL Croatia World  RTL  

PREPORUKE
  • Vesti RTS

    image
    Najnovije vesti, analize i izveštaji sa lica mesta iz Srbije, Balkana i sveta. Budite u toku sa političkim, društvenim i poslovnim trendovima.
  • Scena

    image
    Scena svakodnevno prati i osluškuje puls tri metropole regiona i donosi pregled zbivanja iz Sarajeva, Zagreba i Beograda. Gledaocima donosimo zanimljivosti iz...
  • Híradó

    image
  • Bloomberg Studio 1.0

    image
    The technology and business worlds mesh in this interview series hosted by Bloomberg anchor Emily Chang. The journalist, who is based in the network's San...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.