Trodijelna dokumentarna serija o povijesti mafije. Prvo ćemo se vratiti u vrijeme povijesnog sudskog procesa, najvećeg procesa svih vremena protiv cose nostre, koji je započeo 1986. u Palermu i u kojem se sudilo 475 članova mafije. U filmu se pojavljuju glavni sudac Alfonso Giordano, svjedoci i novinari koji su izvještavali o tom događaju. Potom ćemo otkriti ključnu ulogu žena u mafijaškoj organizaciji. Talijansko pravosuđe tek je nedavno postalo svjesno tog aspekta mafije. Proučit ćemo neobične sudbine Rite Atrije, koja je prekršila zakon šutnje, te pokajnice Giusy Vitale. Naposljetku ćemo stupiti u središte organizacije 'ndrangheta, najtajnovitije, ali i najmoćnije zločinačke organizacije u Europi koja je dugo ostala u sjeni.

Bilo je na kanalima:

Pink Pedia  RTVS Dvojka  RTVS Jednotka  Vesti  N1 RS  HTV1  HTV2  

PREPORUKE
  • Religijski program

    image
    Pratite zanimljivije sadržaje koji nastoje približiti vjerovanja, duhovnost i kulturu naroda, koji vijekovima žive na prostoru Balkana.
  • Eko perspektive

    image
  • Ola Polonia - Polacy w Brazylii i Ameryce Południowej

    image
  • Trgovci automobilima (2003)

    image
    Pridružite se iskusnom trgovcu automobilima Mikeu Breweru i vrhunskom mehaničaru Eddu Chini dok prolaze kroz automobilske avanture. Glavni zadatak serije Trgovci...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.