Radnja ove nove i uzbudljive humoristične dramske serije prati dvojicu tinejdžera, Yemija i Jaya, koji se žarko žele probiti na britanskoj urbanoj glazbenoj sceni. U kvartovsku svijetu, u kojem je važnije biti faca nego odlikaš, šesnaestogodišnji Yemi savršeno je napisao završne ispite. Njegova obitelj smatra da je predodređen za velike stvari, no u tome ga uvelike koči glazba. S druge pak strane, njegov najbolji prijatelj Jay loš je učenik koji s ocem radi na servisu bojlera. Dečki su u svakom pogledu sušta suprotnost jedan drugomu, no povezuje ih ljubav prema glazbi.

Ova duhovita, topla i aktualna serija prati život glavnoga dvojca i njihovih prijatelja, govori o njihovim mladenačkim problemima, snovima i težnjama, i to u svijetu koji ljudi često promatraju kroz sasvim drukčiju prizmu.

Bilo je na kanalima:

HTV2  

PREPORUKE
 • Praxis mit Meerblick (2017)

  image
 • Švindleri (2019)

  image
  Dobri došli u Palanku, jedno sasvim obično mesto u Kraljevini Jugoslaviji u kom se živi mirno i uglavnom lepo… Sve dok Državna klasna lutrija Kraljevine...
 • Hubert & Staller (2011)

  image
  A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
 • Reiff für die Insel (2012)

  image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.