„Aniela" je prva rumunska kostimirana drama, a radnja se odvija u glamuroznom Bukureštu s početka XX veka. U svetu prepunom tajni, ljubav je žrtvovana zbog konvencija i zbog opsednutosti novcem i prestižom.

Aniela Elfeterios misli da ima sve: novac, moć, obećavajuću budućnost sa verenikom, koji je plemić. Ali, iznenadna smrt njenog oca menja njen život iz korena. Ona ostaje bez novca i dotadašnjih udobnosti. To je dovodi u sukob sa visokim društvom, čiji je deo bila, ali u kojem su jedino važni novac i prestiž.
Taman kad je izgubila svaku nadu, Aniela dobija drugu šansu: upoznaje Radua i oni se strasno zaljubljuju jedno u drugo. Kako ljubav nije dovoljna u društvu u kom žive, moraju da se bore sa nepisanim pravilima društva i da pređu preko ozbiljnih prepreka, kako bi sačuvali svoju vezu.

Bilo je na kanalima:

O Kanal  RT Vojvodina 2  Z1  RTV HIT  TV Alfa  

PREPORUKE
  • Vila Marija (2004)

    image
    Porodici Jurak nacionalizovan je veći deo imovine nakon Drugog svetskog rata, ali svejedno nisu ostali siromašni. Stanuju u dobrom zagrebačkom kvartu. Tomislav...
  • Wings of War (2018)

    image
    A look at how aircrafts and pilots have shaped military history and how technology has impacted the advancement of aerial combat over the past 100 years.
  • Passato e presente (2017)

    image
  • Odakle potiče? (2006)

    image
    U ovoj seriji istražujemo povijesno podrijetlo svega onoga što rabimo u svakodnevnom životu - od britvica i kečapa, preko širine željezničkih pruga i sigurnosnih...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.