Serija CSI PRAG daje realan prikaz kriminala u Pragu, glavnom gradu Češke, a svaki slučaj koji rješava ekipa za očevid nadahnuta je stvarnim kriminalnim slučajem. Detektivi se prilikom rješavanja slučajeva više koriste svojim zapažanjima i iskustvom nego što se oslanjaju na moderne tehnologije i skupe opreme, što daje realniji prikaz stvarnog rješavanja zločina u policijskoj praksi.
Prag je prikazan kao užurban i mračan grad, u čijim se dijelovima odigravaju zločini koji su za svaku osudu. Tim skupine kriminalista čine najbolji u svojoj profesiji. Glavni šef je Milan Horaka, a nakon njega slijedi Ivan Tomeček, najstariji i najiskusniji u ekipi. Naravno ekipa ima i novaka Tomáš Benkovskýa i jednog pripravnika Olivera Hajna. Naravno tu je i jedina žena u Odjelu, forenzičarka i psihologinja Jane Chládková. Osim zločina koje tim uspješno rješava, serija prikazuje i njihove privatne živote te njihove osobnosti. Zanimljivi i nadasve šokantni zločini zaokupljat će radni dan ekipe CSI Praga. Četverostruko ubojstvo, strah u naselju beskućnika, ubojstva iz strasti- samo su neki zločini koje će tim rješavati.

Bilo je na kanalima:

NOVA TV  

PREPORUKE
  • Magánnyomozók (2014)

    image
    An anthology series in which private investigators unearth the personal secrets and lives of those involved through their investigations into the heart of the...
  • Snimci iz istraga (2019)

    image
    Homicide investigations unfold through taped footage in Investigation Discovery's true-crime series The Murder Tapes. The series provides an up-close perspective...
  • Specijalisti za pravdu (2016)

    image
    A special team of the LKA Berlin rolls up unresolved criminal cases from the past.
  • Das Strafgericht (2002)

    image
    The criminal court was a court show in which fictional court cases in criminal matters were presented.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.