Domaćini emisije su Ljubica Vraneš i Dragoljub Bajić, koji će u svakoj epizodi ugostiti popularne ličnosti iz raznih oblasti. Pored razgovora sa gostima, uz teme iz života, govoriće se i o muzici, gosti će pevati i imaće priliku da se oprobaju u duetu sa Ljubicom ili Dragoljubom.
Posebna pažnja posvećena je talentima iz zemlje i regiona koji će biti gosti u emisiji. Jedna od stalnih rubrika biće predstavljanje kulturnih aktivnosti Srba u dijaspori, okupljenih u kulturno - umetnička društva, horove ili Srpske centre, putem internet uključenja i slanja svojih video zapisa.
Jedna od rubrika za kraj biće „Izađi mi na glasnicu“ poput „izađi na crtu“ što daje priliku za svojevrsno nadmetanje između svih učesnika, uz zabavu, smeh i obilje muzike. A Ljubica i Dragoljub izvodiće popularne pesme iz svih žanrova, samostalno i u duetu.
Veliki narodni orkestar Radio – televizije Vojvodine, kao i Aleksandar Dujin Orchestra su neprocenjiva muzička podrška za nastajanje te emisije.

Bilo je na kanalima:

RT Vojvodina 1  RT Vojvodina 2  

PREPORUKE
  • Detoxic

    image
    Emisija o poznatima – deToxic, prikazuje se premijerno od ponedeljka do petka od 12 časova. Ne propustite da saznate najinteresantnija dešavanja u životima naših...
  • Dogs Are Incredible

    image
    Korea's "Comedy King," Lee Gyenggyu, who's also known for his love for dogs and the country's most famous dog expert, Kang Hyungwook, team up to study how the...
  • Music Bank

    image
    The best tunes in Korea! the most sensational music show on TV satisfies all your senses! Fantastic performances and Awe-inspiring harmony by the nation's top...
  • Sarabanda

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.