Prvi šou koji je pružio nadu svima onima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno. Nedeljom u 21 sat na Prvoj televiziji, gledamo sjajno takmičenje pevača veterana (+45) I kroz njihove životne priče upoznajemo se sa snovima nesuđenih zvezda, večnih talenata.
Prvi šou koji pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno.
Ovo je takmičenje pevača veterana (+45) koji će nas svojim životnim pričama upoznati sa snovima nesuđenih zvezda, večnih talenata. Predstaviće nam se sjajni kandidati, izuzetni pevači koji nisu napravili muzičku karijeru, a imali su kvalitet. Među njima su profesionalni lokalni pevači kao i apsolutni amateri. Kandidati će se predstavljati najvećim hitovima zabavne i narodne muzike.

Pored toga što će pevati i pokazati da su odlični pevači, kandidati će pričati o svojim zanimljivim sudbinama. Moto projekta je ostvarenje neostvarenog sna pod sloganom NIKAD NIJE KASNO. Kandidati imaju želju da u poznim godinama i na zalasku ne tako uspešne karijere ispune svoj životni san i konačno se predstave milionskom auditorijumu, na velikoj sceni, na velikoj televiziji, pod svetlima reflektora, propraćeni bendom i ovacijama publike. Jer zaista, nikad nije kasno da se postane prava zvezda i ostvari davni, mladalački san.

Kandidate će ocenjivati četvoročlani žiri, od kojih su tri člana stalna, a jedan član je gost. Stalnu trojku čine producent Grand Produkcije i kreator koncepta šoua Žika Jakšić, poznati kompozitor I tekstopisac Saša Milošević Mare i legenda narodne muzike Vesna Zmijanac.
U svakoj epizodi žiri ima i specijalnog člana. U premijernoj je četvrta stolica bila rezervisana za Željka Bebeka. A jedna od specijalnih gošći bila je i Lepa Brena.

Žiri ce komentarisati svaki nastup pevača i na kraju svake emisije, odrediti koji kandidati nastavljaju dalje takmičenje.
Zbog specifičnosti repertoara, sve takmičare će na veličanstvenoj sceni pratiti veliki revijalni orkestar.
Veliko finale će odrediti pobednika koji će biti izabran SMS i online glasanjem publike.

Emitovanje na kanalima:

Grand TV  Prva  

Bilo je na kanalima:

Grand nostalgija  Prva TV CG  OBN  

Sledeće epizode:

21.4.24.
09:00
Nikad nije kasno ®
21.4.24.
21:00
Nikad nije kasno, emisija
22.4.24.
22:23
Nikad nije kasno, emisija
danas
15:00
Nikad nije kasno
nedelja
09:00
Nikad nije kasno ®
nedelja
21:00
Nikad nije kasno, emisija
ponedeljak
22:20
Nikad nije kasno, emisija
PREPORUKE
  • Detoxic

    image
    Emisija o poznatima – deToxic, prikazuje se premijerno od ponedeljka do petka od 12 časova. Ne propustite da saznate najinteresantnija dešavanja u životima naših...
  • Music Bank

    image
    The best tunes in Korea! the most sensational music show on TV satisfies all your senses! Fantastic performances and Awe-inspiring harmony by the nation's top...
  • Una, due, tre

    image
    Aktuelni dnevni događaji i teme sa društvene, kulturne ali i estradne scene, okosnica su magazina Una, due, tre. Intervjui sa domaćim I svetskim zvezdama, modni...
  • Sottovoce

    image
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.