Prvi trailer za film Prisoners of the Ghostland!

среда, 11 август 2021 23:41

Objavljen je prvi trailer za Prisoners of the Ghostland za kojeg je Nicolas Cage izjavio da je možda čak i njegov najluđi film do sada. I s obzirom na viđeno u traileru čini nam se da je u pravu. Film je režirao japanski redatelj Sion Sono (Love Exposure, Antiporno) kojemu je on ujedno i prvi film na engleskom jeziku. Sono pak za razliku od Cagea tvrdi da je to vrlo klasična priča, priča o heroju. Prisoners of the Ghostland je svoju premijeru već doživio u sklopu Sundance Film Festivala, a u kina i na digitalne platforme stiže – 17. rujna. Scenarij za film potpisuju Aaron Hendry i Reza Sixo Safai.
Što se pak tiče kritičara i novinara koji su već imali prilike pogledati film njima je izgleda film vrlo solidan, jer trenutno stoji na ocjeni od 76% na temelju 70 recenzija. Većini kojima film i nije osobito legao je zajedničko da smatraju da bi ga trebalo pogledati jer je u najmanju ruku luda vožnja koja vrijedi biti pogledana unatoč svojim manama.
“Predodređen je za sljedeći kultni film Nica Cagea. Otkačen, krvav i nema apsolutno nikakvog smisla.” – The Verge
“Spajajući zapadne, postapokaliptične i samurajske trilerske žanrove, ujedinjene uglađenom neonskom estetikom, ovaj miks žanrova nije ništa drugo doli očaravjući.” – Bloody Disgusting
U zloglasnom gradu Samurai Town, nemilosrdnog pljačkaša banaka iz zatvora izvlači bogati warlord – The Governor, čija je usvojena unuka Bernice nestala. The Governor nudi zatvoreniku slobodu u zamjenu za pronalazak njegove unuke. Obučen u kožno odijelo koje će se samouništiti u roku od pet dana, razbojnik kreće na put kako bi pronašao mladu ženu, ali i svoj put do iskupljenja.
U filmu uz Cagea glavne uloge tumače Sofia Boutella, Nick Cassavetes i Bill Moseley.
The post Prvi trailer za film Prisoners of the Ghostland! appeared first on Inverzija.

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.