LG Electronics investira na streaming TV

вторник, 9 април 2024 11:27

 
Izvršni direktor LG Electronicsa William Cho rekao je u utorak da je tvrtka otvorena za kapitalna ulaganja i zajednička ulaganja s tvrtkama koje se bave vrhunskim sadržajem, javlja https://thelec-net.
Piše: Darko Brlečić
Na današnjem TV tržištu FAST ili platforme za besplatni streaming TV-a podržane oglasima privlače pažnju, naglasio je izvršni direktor tijekom godišnje skupštine dioničara proizvođača elektronike.
Njegove izjave dolaze usred usporavanja globalne TV prodaje zbog ekonomske krize.
LG Electronics pregovara s globalnim proizvođačima sadržaja o načinima suradnje, rekli su rukovoditelji.
OTT tvrtke formirale su uređaje i te su tvrtke aktivno kupovale dionice jedna drugoj, rekli su.
Cho je rekao da je LG Electronics također otvoren za osnivanje zajedničkih ulaganja s tim tvrtkama ili ulaganje kapitala.
Prošle je godine LG Electronics zabilježio prihod od 750 milijardi wona od oglašavanja i poslovanja temeljenog na webOS-u.
Izvršni direktor je rekao da se očekuje da će prihod ove godine dosegnuti 1 trilijun wona. LG Electronics ima 160 milijuna vlasnika LG TV-a diljem svijeta i ovi pametni televizori rade na webOS-u koji nudi više od 3000 kanala.
 
Post LG Electronics investira na streaming TV je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.