Mobilni DAC iz iFi u čeličnom kućištu

четврток, 4 април 2024 21:43

Go Bar Kensei
iFi predstavlja novi, kompaktni i prijenosni D/A pretvarač i pojačalo za slušalice: “Go Bar Kensei”, “prvi ultra-prijenosni DAC s K2HD tehnologijom” .
Moderne kompaktne audio komponente koje nude visokokvalitetne performanse jedan su od iFi-jevih zaštitnih znakova – uz tanke uređaje iz serije Zen, asortiman također uključuje mobilne D/A pretvarače i pojačala za slušalice.Kompanija  sada dodaje novi prijenosni DAC, Go Bar Kensei, svojoj već velikoj ponudi takvih uređaja.
Prema proizvođaču, Go Bar Kensei je prvo DAC i pojačalo za slušalice u ovom kompaktnom formatu koje integrira K2HD tehnologiju. K2HD je posebna vrsta obrade glazbe koju je razvio JVC-KENWOOD – ako se glazba obrađuje pomoću K2HD-a, zvuči prirodnije i bliže izvornom masteru, prema obećanju programera. S jedne strane, digitalni signal je povećan na 24Bit/192kHz i zvukovi su “obnovljeni” na frekvencijama iznad 22kHz, koje nisu prisutne u CD masteru.
Digitalni signali dovedeni u Go Bar Kensei putem USB-C pretvaraju se u analogne signale nakon obrade pomoću DAC-a tvrtke Cirrus Logic Inc. D/A pretvarač bi trebao moći obraditi MQA, DSD256 i PCM signale do 32Bit/384kHz. Prije toga, iFi nudi izbor od četiri digitalna filtera koji su namijenjeni optimizaciji zvuka, kao i dva analogna načina obrade: “XBass+” za precizniji bas i “XSpace” koji je namijenjen proširenju zvučne scene.
Go Bar Kensei prenosi svoj signal na slušalice putem balansiranog izlaza od 4,4 mm ili izlaza od 3,5 mm. Prema
proizvođaču, mali DAC može postići izlaznu snagu do 477 mW – za prilagodbu slušalicama tu je i “iEMatch”, koji se može koristiti za podešavanje razine izlaza za in-ears, kao i ” turbo mod” za više snage. Prema iFi-ju, kućište Go Bar Kensei je napravljeno od japanskog nehrđajućeg čelika.
Post Mobilni DAC iz iFi u čeličnom kućištu je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

Повеќе

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.