Na HRT-u od ponedjeljka nova zabavna emisija „BezVeze“

четврток, 22 октомври 2015 18:31

Zagreb, 21. listopada 2015. – Ksenija Erker, Nataša Škaričić i Borivoj Radaković prvi su natjecatelji koji su ovaj tjedan otišli u izolaciju u kuriju Bučar u Samoboru. Ondje šest dana neće znati što se događa u vanjskome svijetu. Pogledajte kako će Danijela Trbović ispitati njihovu sposobnost odvajanja lažnih vijesti od pravih u ponedjeljak, 26. listopada u 20 sati na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) u novoj zabavnoj emisiji „BezVeze“.


– Dok naših troje natjecatelja živi u oskudici vijesti, bez veze s vanjskim svijetom, mi smo u našemu studiju provjerili sve veze i s nestrpljenjem ih očekujemo. Hoće li to biti isti ljudi, je li život bez veze otupio njihove medijske instinkte ili nam stižu preporođeni i pročišćeni? Jedva ih čekam i intenzivno razmišljam o njima dok svakodnevno, više puta dnevno pretražujem portale – izjavila je u svojemu šaljivom stilu popularna Danijela.

Dok se Borivoj Radaković, ispisujući posljednje stranice svoje najnovije knjige u kući u Samoboru, pita "Što će biti s nama?", hoće li  Ksenija Erker  britku Dalmatinku Natašu Škaričić, majstoricu trešete i briškule,  uspjeti naučiti u šest dana preferans i belu? Kako će sve to skupa izgledati u konkurenciji između Ksenije, Nataše i Borivoja možete saznati već u ponedjeljak, 26. listopada u 20 sati u zabavnoj emisiji „BezVeze“.

Natjecatelji su koji su dosad uz Natašu, Kseniju i Borivoja spremni ostati šest dana bez veze: Mario Kovač, Ankica Dobrić, Mrle, Jan Kerekeš, Zlatan Zuhrić Zuhra, Željko Vukmirica, Maja Hrgović, Ribafish, Hrvoje Šalković, Šajeta, Areta Ćurković, Vedrana Rudan, Otokar Levaj, Mladen Horvat, Antimon, Borna Rajić, Vera Zima i mnogi drugi.Riječ je o svojevrsnome kvizu pripremljenom prema licenciji britanske emisije „The Bubble“ koja je prvi put prikazana u veljači 2010. Emisija se prikazivala u Izraelu, Poljskoj, Danskoj i Švedskoj.

HTV1HTV2HTV3HTV4

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.