Ivan Zak uz mnogobrojne goste ovoga petka u 'Petkom s Petkom'

четврток, 2 јуни 2016 20:57

Ivan Zak gost je ovotjednog izdanja zabavno-glazbenog showa 'Petkom s Petkom' IN magazina. Uz promociju nove pjesme 'Sve si moje'  Zak nas je podsjetio na svoje najveće hitove među kojima je i duet s grupom Begini, koja je svog producenta i  autora iznenadila u studiju.  Osim njih, o Zakovom radu govorio je kantautor Denis Duvančić koji se sa svojim prijateljima okušao u brzinskom skladanju novog hita.


Ibrica Jusić odgovorio je zašto mu je Zak bio posebno drag na ovogodišnjem Porinu, a Ervin Baučić voditelja Dalibora Petka učio je opernom načinu pjevanja. U gostima je bio i Mario Roth iz grupe Vigor koji je najavio suradnju s Ivanom, a posebno iznenađenje bio je dolazak šestogodišnjeg Filipa Gavrana iz Slavonskog Broda koji je još jednom pokazao zašto ga zovu Zakovim dvojnikom. Ne propustite 'Petkom s Petkom' ovoga petka od 17.30 sati na Novoj TV uz domaćine Dalibora Petka i Renatu Končić Mineu.

NOVA TVDoma TV

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.