I njezino lice zvučat će vam poznato - Minea u ulozi gostujućeg člana žirija

среда, 7 октомври 2015 18:39

U prošloj sezoni oduševljavala je gledatelje svojim transformacija, a preobrazba u popularnog Jolu ostala je kao najzapamćenija. Mineu ćemo ponovno vidjeti u showu Tvoje lice zvuči poznato, ali ovoga puta kao počasnog člana žirija. „Bit će to malo neobično. Sve je novo, a sve je staro, sve je staro,a s ve je novo. Jako se veselim što ću biti tu!“ izjavila je Minea uoči nastupa koje će ovaj put ocjenjivati, a kakva će biti kao članica žirija obzirom da se u prošloj sezoni i ona nalazila u koži naših natjecatelja te hoće li im progledati kroz prste ili dati neki konstruktivni savjet, vidjet ćemo u nedjelju.


Pobjednika prošle emisije, Ivana Šarića, ovoga puta gledat ćemo kao kralja rock and rolla, Elvisa Presleya, a otpjevat će poznatu pjesmu 'Jailhouse rock'. Đušan Bućan izvest će techno brojalicu 'Pump up the jam' belgijske hip-hop grupe Technotronic. Kako kaže, veseli se kosi i štiklama, ali i tome što će biti crnkinja te dodaje: „Moram biti lijepa, moram biti manekenka i moram lijepo pjevati.. čas posla!“ Saša Lozar, kojega smo u prošloj epizodi gledali kao balerinu Taylor Swift, ovoga puta okreće se u jednom potpuno drugom smjeru, a vidjet ćemo hoće li biti jednako uspješan kao okorjeli rocker Alice Cooper s pjesmom 'Poison'. Ivana Marić utjelovit će Christinu Aguileru s pjesmom 'Lady marmalade', a Renata Sabljak švedsku grupu Europe s hit pjesmom 'The final countdown'. I dvije imenjakinje vratit će nas u osamdesete sa smiješkom na licu. Tako će Maja Šuput izvesti pjesmu 'Mangup' grupe Srebrna krila, a Maja Posavec transformirat će se u Doris Dragović. „Meni je to super! Ja volim to putovanje kroz vrijeme!“ izjavila je Maja Posavec koja će pjevati pjesmu 'Željo moja'. Luka Bulić gledatelje uvijek počasti iznimnim transformacija, a kakav će biti kao Severina s pjesmom 'Gas, gas', ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

NOVA TVDoma TV

Извор на новости

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.