poster

Јапан - свјетска културна баштина: Света мјеста и ходочаснички путови у горју Кии: документарна серија

World Cultural Heritage Sites in Japan (2004)

Документарец | Јапонија

Оценка на корисникот: 8/10

сезона: 1

епизода: 5 - документарна серија

Содржина

Кумано је подручје светог земљишта и ходочасничких путова у горју Кии. У српњу 2004. године укључено је у попис свјетске културне баштине. Од давних времена људи су се бојали тих непроходних шума на стрмим планинским падинама те су то подручје посвеќивали молитвама. Прича се да Бог и Буддха пребивају у горју Кии, заједно с душама преминулих. А живуќи молитвама исказују своја вјеровања.
Продукција: НХК Интернатионал

Слики

Јапан - свјетска културна баштина: Света мјеста и ходочаснички путови у горју КииЈапан - свјетска културна баштина: Света мјеста и ходочаснички путови у горју КииЈапан - свјетска културна баштина: Света мјеста и ходочаснички путови у горју КииЈапан - свјетска културна баштина: Света мјеста и ходочаснички путови у горју КииЈапан - свјетска културна баштина: Света мјеста и ходочаснички путови у горју КииЈапан - свјетска културна баштина: Света мјеста и ходочаснички путови у горју Кии

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.