сезона: 2

епизода: 11 - No Good Deed

Содржина

Након што је увјерио суца да Доуг ДеБорд, због насилних испада узрокованих оштеќењем мозга, није најбољи скрбник својој дјеци, Ницк (Симон Бакер) успјешно наговори суца да Јессе Цапуто остане у дому унаточ проблемима с дисциплином. Након што је Правну помоќ Питтсбургха заступао на матури у Јессејевој школи и заједно с њим посјетио његову отуѓену мајку, Ницк Јессеју невољко понуди посао. Кад сазна да су Марy Гресслер (Фаррах Фаwцетт) и њезина унука Сханнон (Аманда Мицхалка) остале без дома који је изгорио у пожару, Буртон (Дабнеy Цолеман ) их позове да живе с њим док се не избори за то да им осигурање надокнади штету. Премда невољко, Буртонов позитивни утјецај на Сханнон нагна Марy да прихвати његову понуду.

Слики

Чувар правдеЧувар правдеЧувар правдеЧувар правдеЧувар правдеЧувар правдеЧувар правдеЧувар правдеЧувар правдеЧувар правдеЧувар правдеЧувар правдеЧувар правдеЧувар правдеЧувар правде

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.