Одрастајуќи као син угледног одвјетника Буртона Фаллина (Дабнеy Цолеман), Ницк Фаллин креќе очевим стопама. Као моќан млади одвјетник живи лагодним животом, а када схвати да мора платити цијену за свој раскалашени начин живота, нагло се спушта на земљу. Ухиќен због посједовања дроге, Ницк мора одрадити 1500 сати друштвено корисног рада. Од сада Ницк скупе парнице мора ускладити с непрофитним заступањем дјечјих права у оквиру Правне службе за дјецу. Под наsором Алвина Мастерсона, Ницк улази у живот Хунтера Рееда, дјечака који је посвједочио како му је отац убио мајку. За то вријеме у одвјетничкој твртки Фаллин и партнери у власништву његова оца Буртона Фаллина, Ницк има посла с директорима подузеќа и размаженим припадницима интернетске генерације у потрази за брзим богатством.
У окружењу центра за дјечју правну скрб Ницк улази у сукоб с чврстим либералом, шефом центра Алвином Мастерсоном (Алан Росенберг), док у лику Јамеса Моонеyја (Цхарлес Малик Wхитфиелд), афроамеричког одвјетника који је дубоко посвеќен раду у Центру, препознаје свој алтер-его. Ницкови колеге из одвјетничке фирме Фаллин & Ассоциатес су, његов партнер Јаке Страка (Рапхаел Сбарге) који жели постати моќан одвјетник попут Ницка, и Аманда Боwлес (Ерица Леерхсен), идеалисткиња која се противи Ницковим ставовима о праву и животу. У средиште радње је и однос Ницка и његовог утјецајног оца Буртона (Дабнеy Цолеман), воѓе твртке.

СИМОН БАКЕР – Ницк Фаллин
Симон Бакер глуми згодног, моќног младог одвјетника који због ухиќења због дроге мора одрадити 1500 сати друштвено корисног рада. Када се бирала главна улога у овој серији, продуценти су у Аустралцу Бакеру препознали јединствену комбинацију особина које красе једну звијезду и дубину карактера који је потребан за овај лик. Бакер је такоѓер препознао своју прилику у овој улози. 'Ницк је врло комплексан у својој природи', изјавио је Бакер. 'Привлачно ми је играти улогу која ми је изазов и на особној и професионалној разини'. Изазови изгледа Бакеру одговарају јер му тако није било тешко напустити родну Аустралију и доќи у САД. Након што је стигао у Л.А. брзо су му пристизале бројне понуде које он није одбијао. Глумио је тако у филму Цуртиса Хансона 'Л.А. повјерљиво', те уз бок Вала Килмера и Царрие- Анне Мосс у СФ филму 'Црвени планет'. Глумио је и у филмовима: 'Тхе Аффаир оф тхе Нецклаце'. 'Сунсет Стрип', 'Анг Лее’с Риде Wитх тхе Девил', 'Јудас Кисс', 'Рестаурант', и 'Лове Фром Гроунд Зеро'.

ДАБНЕY ЦОЛЕМАН - Буртон Фаллин
Добитник Еммyја Дабнеy Цолеман глуми Ницковог оца, строгог но доброќудног одвјетника Буртона Фаллина. Ауто серије Давид Холландер је размишљао о бројним глумцима, но Цолеман је био коначан и прави одабир за улогу Буртона. ' Његов лик не доживљава знатне промјене тијеком серије', рекао је Холландер, а Цолеман посједује покретачку енергију потребну за улогу Буртона. Цолеман је глумио у Еммyјем награѓеном Тхе Слап Маxwелл Сторy, филму Буффало Билл, те серији Мадман оф тхе Пеопле. С Доллy Партон, Јане Фонда и Лилy Томлин глумио је у филму '9 то 5' из 1980. године.

АЛАН РОСЕНБЕРГ - Алвин Мастерсон
Алан Росенберг глуми либералног али реалног шефа Правне службе за дјецу. Глумац А. Росенберг има афинитете према лику и из разлога што је својевремено био политички ангажиран као студент '60-тих година. Он стога разумије Алвинов проблем – негдје је успут изгубио идеале, но има велико срце и прилику помагати дјеци. Овог глумца публика најбоље памти као бившег супруга Цyбилл у ситцому 'Цyбилл'. Такоѓер имали смо прилику гледати га у серијама: Цхицаго Хопе, Закон у Лос Ангелесу За улогу у Хитној служби номиниран је за награду Еммy.

ЦХАРЛЕС МАЛИК WХИТФИЕЛД - Јамес Моонеy
Цхарлес Малик глуми идеалисту, оданог запосленика Правне службе за дјецу. Цхарлеса смо имали прилике видјети у бројним епизодним улогама у серијама: 'Опет изнова', 'Закон и ред', 'Одјел за уморства' и др. Такоѓер, глумио је у филмовима 'Тхе Темптатионс', 'Бехинд Енемy Линес'.

Беше на каналите:

AXN Spin  AXN  Sat.1  VOX  

Препораки
  • 12 речи (2020)

    image
    Млади правник са проблематичном прошлошќу добија посао у канцеларији познатог београдско адвоката. Постаје заступник одбране у великом процесу против мафијашког...
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • Наркос Мексико (2018)

    image
    Главни протагонисти четврте сезоне су мексичка звезда Дијего Луна и амерички глумац Мајкл Пења. Дијего тумачи улогу наркобоса Мигела Анхела Феликс Гаљарда, који...
  • Silent Hunt (1971)

    image
    In German with English subtitles. Alexander Bukow is a cop who doesn't mind working at the edge of the law to get results. His straight-laced partner, Katrin...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.