poster

ЛУД, ЗБУЊЕН, НОРМАЛАН: серија

Lud, zbunjen, normalan (2007)

Комедија | Босна и Херцеговина, хрватска, Србија

Оценка на корисникот: 7/10
(10 гласови)

сезона: 3

епизода: 18 - Analogno na digitalno

Содржина

Због нереда које су направили у пијанству, стари партизански другови Изет (Мустафа Надаревиќ), Анте (Анте Вицан), Ѓиѓимиловиќ (Вања Драцх) и Милован (Владо Јокановиќ) завршавају у затвору. Рјешење за излаз из неугодне ситуације у којој су се нашли налазе у Енесу (Жан Маролт). Фарук (Сенад Башиќ) је одлучио модернизирати студио па у ту сврху подиже кредит. Нова опрема коју је купио грешком долази на његову куќну адресу. У неспоразуму који слиједи, Изет посумња да је ријеч о техничкој опреми коју шверца Самир (Емир Хаџихафисбеговиќ) и за којом трага полиција.

Слики

ЛУД, ЗБУЊЕН, НОРМАЛАНЛУД, ЗБУЊЕН, НОРМАЛАНЛУД, ЗБУЊЕН, НОРМАЛАНЛУД, ЗБУЊЕН, НОРМАЛАНЛУД, ЗБУЊЕН, НОРМАЛАНЛУД, ЗБУЊЕН, НОРМАЛАНЛУД, ЗБУЊЕН, НОРМАЛАНЛУД, ЗБУЊЕН, НОРМАЛАНЛУД, ЗБУЊЕН, НОРМАЛАНЛУД, ЗБУЊЕН, НОРМАЛАНЛУД, ЗБУЊЕН, НОРМАЛАНЛУД, ЗБУЊЕН, НОРМАЛАНЛУД, ЗБУЊЕН, НОРМАЛАНЛУД, ЗБУЊЕН, НОРМАЛАНЛУД, ЗБУЊЕН, НОРМАЛАН

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.