сезона: 2

епизода: 4 - Trafiking i karantin

Содржина

Све је спремно за покретање новог Ставриног бизниса. Екипа са опремом за хватање жаба у рану зору креќе на терен, Ставриќи с једне стране, а Теча с пуним камионом радне снаге - са друге... Они и не слуте да их неко чека у заседи... Не слуте да је Јова решио да им се освети за сву штету коју су му нанели. Хоќе ли овога пута успети...
Пошто је Течу зауставила полиција, а Ставриќи у окршају са Јовом остали без аута и све опреме, са повреѓеним Храниславом покушавају да се врате куќи.
За то време, неко је платио кауцију за Гладиолу. Излазеќи из затвора, он наилази на Гогиќа, који га убацује у ауто и вози на састанак са главним газдом. Несреќни Гладиола није ни слутио са каквим се играчима ухватио у коло кад је правио договоре око уступања парцеле Гогиќевој фирми... Мораќе да игра по њиховим правилима да се не би вратио у "бајбокану".
Од повреде коју је задобио у окршају са Јовом и синовима, Храна је завршио у болници. Окупљени око њега, Ставриќи не знају да код куќе имају неочекиване госте.

Слики

Пси лају, ветар носиПси лају, ветар носиПси лају, ветар носиПси лају, ветар носиПси лају, ветар носиПси лају, ветар носиПси лају, ветар носиПси лају, ветар носиПси лају, ветар носиПси лају, ветар носиПси лају, ветар носиПси лају, ветар носиПси лају, ветар носиПси лају, ветар носи

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.