poster

Мој роѓак са села

Moj rođak sa sela (2008)

Комедија, Драма | Србија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 1

Содржина

"Мој роѓак са села" је драмска серија која је снимљена у копродукцији Радио-телевизије Србије и Кошутњак филма.
Највеќи део радње серије дешава се у једном селу у Шумадији. Серија прати две паралелне приче, породице Малешевиќ, и њиховог роѓака, обавештајца Враниќа. Серија такоѓе садржи доста хумора, а приказује и политичку стварност Србије у времену у коме се радња серије одвија.
Играју: Војин Ќетковиќ, Драган Јовановиќ, Танасије Узуновиќ, Дубравка Мијатовиќ, Небојша Глоговац, Сузана Лукиќ, Лазар Дубовац, Петар Божовиќ, Душанка Стојановиќ, Љубинка Клариќ, Вера Чукиќ, Јелица Сретеновиќ, Ива Штрљиќ, Милена Павловиќ, Тихомир Станиќ и други.Према сценарију Радослава Павловиќа, серију је режирао Марко Маринковиќ.
Серија је добро примљена од гледалаца, те је остварила рекордну гледаност премашивши 3 милиона гледалаца по епизоди. Ради се о једној од најуспешнијих играних серија из продукције Радио-телевизије Србије у последњој деценији.

Слики

Мој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са села

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.