poster

Мој роѓак са села

Moj rođak sa sela (2008)

Комедија, Драма | Србија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 7/10

сезона: 1

епизода: 2

Содржина

"Мој роѓак са села" је драмска серија која је снимљена у копродукцији Радио-телевизије Србије и Кошутњак филма.
У другој епизоди, под називом Учитељ Црниќ , отварају се нови ликови и теме које они носе, као и меѓусобни односи у читавом малом месту, пре свега у самој породици Малешевиќ, али и незаобилазно тумачење изненадног повратка роѓака Враниќа. Осим његове тајне, посебну пажњу привлачи самоќа новог, тек недавно овде премештеног, свештеника Милутина (Небојша Глоговац) код кога Малешевиќи иду да закажу неочекивано венчање сина Малише.
Док Враниќ покушава да се снаѓе и среди све што може - од шишања траве до посете свом старом учитељу Црниќу (Петар Божовиќ) који одлази у пензију, Малешевиќи успевају да без обзира на нове догаѓаје одрже свој начин живота и уговарања вечерњих музицирања ради додатне зараде.
Играју: Војин Ќетковиќ, Драган Јовановиќ, Танасије Узуновиќ, Дубравка Мијатовиќ, Небојша Глоговац, Сузана Лукиќ, Лазар Дубовац, Петар Божовиќ, Душанка Стојановиќ, Љубинка Клариќ, Вера Чукиќ, Јелица Сретеновиќ, Ива Штрљиќ, Милена Павловиќ, Тихомир Станиќ и други.
Према сценарију Радослава Павловиќа, серију је режирао Марко Маринковиќ.
Серија је добро примљена од гледалаца, те је остварила рекордну гледаност премашивши 3 милиона гледалаца по епизоди. Ради се о једној од најуспешнијих играних серија из продукције Радио-телевизије Србије у последњој деценији.

Слики

Мој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са селаМој роѓак са села

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
  • Современо Семејство (2009)

    image
    Оваа ситком серија во сатиричен стил зборува за невообичаеното сродство на проширениот клан Притчет, семејство кое го вклучува патријархот Џеј (Ед Онил), неговата...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.