poster

Господин Слоане

Mr. Sloane (2014)

Комедија, Драма | Обединетото Кралство

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 8.1/10

Из радионице сценариста и редатеља Роберта Б. Wеидеа, добитника награде Еммy (Без одушевљења, молим!), стиже нам горко-слатка романтична комедија о уштогљеном човјеку (игра га Ницк Фрост) који пролази кроз животну кризу. Радња се догаѓа у просинцу 1969. Јеремy Слоане је на измаку снага. Добије отказ с мјеста рачуновоѓе, супруга Јанет га оставља "како би поновно пронашла себе" и он почиње очајавати над својом судбином. Након неуспјелог покушаја самоубојства - како је крупније граѓе, строп попусти под његовом тежином кад се покуша објесити - мора се прибрати и наставити са животом.
Веќину вечери проводи у пубу гдје утапа тугу у алкохолу у друштву својих пријатеља из дјетињства - најбољег пријатеља Росса, заводника Реггиеја те Беанса, који још увијек живи код своје маме.

Наоружа се програмом за самопомоќ који слуша у ауту, налази посао као учитељ на замјени и случајно среќе слободоумну и лијепу Американку Робин у оближњој трговини жељезном робом. Хоќе ли г. Слоанеу напокон кренути у животу?

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.