poster

Фениксов лет

The Flight of the Phoenix (1965)

Режисер: Robert Aldrich

рејтинг: 7.5/10
Оценка на корисникот: 7.2/10
(5 гласови)

Содржина

Главни лик приче је капетан Френк Таунс, пилот чији Ц-119 теретњак, у коме су радници са нафтних бушотина, не може да изаѓе на крај са пешчаном олујом и руши се усред недоѓије. Препуштени сами себи у пустињи Гоби, Френк и његов навигатор имаќе проблема да успоставе ред меѓу преживелима. Радници који су путовали са Френком очекивали су да ќе рутински обавити посао затварања бушотина које нису оствариле очекивану продуктивност. Последње што су очекивали јесте да ќе морати да се боре за сопствени живот.

Слики

Фениксов лет

Прегледи


Прегледано од Filip
вторник, 16 мај 2023 00:45
Što se dogodi kada se ljudi navikli na sve blagodati civilizacije iznenada suoče s uvjetima koji jedva omogućuju puko preživljavanje? Iako je na ovu temu napisano niz knjiga i snimljeno niz filmova, američka pustolovna drama The Flight of the Phoenix iz 1965. jedan je od najslojevitijih prikaza ljudskog opstanka usred negostoljubive prirode. Iako zaplet o članovima posade i putnicima koji su jedva preživjeli pad zrakoplova usred Sahare zaziva avanturistički duh, film je u prvom redu fino... (Повеќе)
Ми се допаѓа прегледот
0 коментари

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.