poster

Њен мирис

Her Smell (2018)

Режисер: Alex Ross Perry

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.3/10
Оценка на корисникот: 3/10

Содржина

Панк хероина Беки (Елисабет Мос) се бори са алкохолизмом и самодеструктивним поривима, док покушава да поново поврати ону инспиративну енергију због које је њен бенд некада био познат. Поред пропалог брака и каријере, она покушава да се фокусира на позитивно, на снимање новог албума и на будуќе концерте, како би сачувала своје дијете од исте будуќности. Радња филма смјештена је у деведесете године прошлог вијека, а сам редитељ је рекао да инспирација за филм није била само једна музичарка, веќ њих неколико које су обиљежиле панк рок, гранџ и алтернативну сцену у то вријеме.
Елисабет Мос је након великог успијеха серије Мад ман и седам номинација за Еммy (укључујуќи и једну за Топ оф тхе Лаке)¸ освојила ову награду за фантастичну глуму у ХБО серији Слушкињина прича. Као једна од најекспресивнијих телевизијских глумица, критичари јој најављују освајање великог плата управо овим филмом.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.