poster

Kako sam upao na koledž

HOW I GOT INTO COLLEGE (1989)

Режисер: Savage Steve Holland

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.6/10

Содржина

Симпатични Марлон Броwне (Ц. Паркер) добродушан је и помало збуњен тинејџер из Детроита, младиќ који своје животне проблеме покушава рјешавати уз помоќ двојице измишљених пријатеља (Б. Wагнер и Т. Кеннy), те који се још у првом разреду гимназије заљубио у своју атрактивну колегицу Јессицу Каило (Л. Флyнн Боyле). Честа мета задиркивања својих школских колега, Марлон је и четири године касније заљубљен у Јессицу, због које је сперман на све. Док се она натјече на школским изборима, Марлон због ње одлучи изневјерити родитељска очекивања те умјесто престижног колеџа у Мицхигану уписати мање звучан факултет Рамсеy у Пхиладелпхији. Но ситуација на Рамсеyу, који би жељели уписати и сиромашна тамнопута дјевојка Вера Цоок (Т. Арнолд) и даровити млади спорташ Роннy Раwлсон (Д. Давис), није особито бајна...

Забавна романтична комедија редатеља Савагеа Стевеа Холланда (Беттер Офф Деад, Оне Цразy Суммер, серије В.И.П. Лиззие МцГуире), за коју сценариј потписује Террел Селтзер (Једног лијепог дана) непретенциозно је, лежерно и шармантно остварење. Спретно комбинирајуќи елементе комедије и озбиљније драмске моменте, редатељ Холланд вјешто креира галерију сликовитих, несигурних и плахих тинејџера који се суочавају са свијетом често дволичних одраслих. У томе се ослања и на расположене наступе глумачке поставе предвоѓене Ц. Паркером (Петак 13. В, Девет и пол тједана, Билоxи Блуес, серије Wилл и Граце, Додир анѓела), који је улогу добио након што је од ње одустао славни Јохн Цусацк. Уз Л. Флyнн Боyле (Тхе Роокие, Љубав у троје, Пут за Wелвилле, Среќа, Људи у црном 2, серије Тwин Пеакс, Лас Вегас, Аллy МцБеал), за улогу у хит серијалу Правда за све 1999. номинирану за Еммy. У споредној улози је А. Едwардс (Топ Гун, Клијент, Зодиац, серија Живот на сјеверу), засигурно најпознатији по улози лијечника Марка Греенеа у изузетно популарној серији Хитна служба, за коју је овјенчан Златним глобусом и такоѓер вишеструко номиниран за Еммy. Ефектну филмску фотографију потписује оскаровац Роберт Елсwитт (Рука која њише колијевку, Водени свијет, Дивља ријека, Сутра никада не умире, Магнолија, Пијани од љубави, Сyриана, Мицхаел Цлаyтон).

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.