Содржина

Вицтор Цоопер звани Виц тајни је агент на специјалном задатку, чији је циљ открити како се дрога тајним каналима допрема у Миами. Вицтор сумња да пошиљке дроге стижу зраком и зато се учлани у падобрански тим који предводи каризматични Ред Лине. Виц убрзо свлада вјештину падобранских скокова, летова и тзв. зрачног роњења, а и зближи се с јединим женским чланом дружине, привлачном дјевојком Стар...

"Поглед у смрт" је нискобуџетни филм очито настао инспириран култним остварењем Катхрyн Бигелоw "Паклени вал", а главни су му адути атрактивни падобрански призори и још атрактивнија глумачка екипа. Њу сачињавају тако славна имена као што су Степхен Балдwин (Тхреесоме, Приведите осумњичене, Флед), Том Беренгер (Неw Yорк - град страха, Платоон - вод смрти, Снајпер, Сливер), Рон Силвер (Плави челик, Временски полицајац) и Цаспер Ван Диен (Свемирски војници, Сањива долина), а ништа мање славан није ни култни кошаркаш Деннис Родман који је овдје забиљежио једну од својих глумачких наступа.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.