poster

OČEVI GRIJESI

SINS OF THE FATHER (2002)

Режисер: Robert Dornhelm

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.5/10

Содржина

"Очеви гријеси" минуциозно су оживјели америчку драму шездесетих, вријеме још увијек пуно расизма у малим срединама. Драма редатеља Дорнхелма снимљена је према истинитим догаѓајима, нападу на баптистичку цркву у Бирмингхаму који је однио четири млада живота.

Као дугогодишњи припадник Ку Клуx Клана, Боббy Франк Цхеррy (Рицхард Јенкинс) оптужен је за напад на цркву у Алабами у којем су смртно страдале четири дјевојчице. Но доказе је тешко пронаќи, а једина особа која би могла унијети наду у праведан исход управо је Цхеррyјев син, Том (Том Сиземоре). Уз помоќ најбољег пријатеља, Гаррицка (Винг Рхамес), Том проналази снагу и супротставља се оцу, а уједно и цијелој расистички настројеној заједници...Након документарног филма Спикеа Лееја, снимљеног 1999., потресне је догаѓаје драматизирао искусни редатељ Роберт Дорнхелм. У центру је збивања драма измеѓу оца и сина, портретирана с изнимном пажњом за психолошку увјерљивост. Поред Тома Сиземора и Рицхарда Јенкинса, сјајне су улоге остварили и популарни Винг Рхамес ("Немогуќа мисија") као Томов пријатељ, и одличан карактерни глумац, Цолм Феоре ("Пеарл Харбор"), као непоколебљиви агент ФБИ-а.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.