poster

Out of Annie's Past

OUT OF ANNIE'S PAST (2000)

Режисер: Stuart Cooper

рејтинг: 5.1/10

Содржина

Анние (Ц. М. Стеwарт) живи веќ девет година у Салт Лаке Цитyју у сретном браку с угледним архитектом Мицхаелом Царвером (С. Валентине) с којим има двоје дјеце, а уз то води и своју приватну галерију. Нитко не зна да јој је право име Наталие Ковацс и да је њујоршка полиција тражи због уморства почињеног прије десет година. У једној од емисија о неријешеним злочинима појављује се тај случај што потакне њезиног бившег момка Лева Петровицха (Ц. Норгаард), сина кума руске мафије, на нову потрагу за њом ангажирањем приватног детектива и ловца на одбјегле криминалце Цхарлиеја (Д. Фарина). Тај је доиста проналази, али не обавјештава свог налогодавца него од Анние тражи сто тисуќа долара да је не пријави. Анние једва успијева прикупити ту своту, али уцјена ту не престаје, што покреќе спиралу насиља и убојстава...

Стуарт Цоопер (1942) је у првој половици седамдесетих био неколико пута награѓен на угледном филмском фестивалу у Берлину, но касније је готово искључиво режирао за ТВ. "Оут оф Анние'с Паст" раѓен је за кабелску телевизију, а као врло успио доспио је и на велике екране, чак и у неким западноеуропским земљама. Посебно вриједи истакнути брз ритам и вјешто граѓење напетости, те увјерљиве интерпретације глумачке екипе, особито Цатхерине Марy Стеwарт и виртуозну интерпретацију негативца Денниса Фарине.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.