poster

Замјеник Дједа Божиќњака

Santa Switch (2013)

Режисер: David Cass Jr.

рејтинг: 5.4/10
Оценка на корисникот: 4.5/10
(2 гласови)

Содржина

Божиќна фантастична комедија у којој отац без посла, с двоје дјеце, којима не може купити дарове, доживљава нешто необично: најприје чује све божиќне жеље пролазника, затим у новчанику открије кредитну картицу Дједа Мраза.
Дан (Е. Ерицксон) је пред раставом брака, не само да је разочарао своју жену Линду (А. Дудек, него и сам себе сматра неуспјешним. Без посла је и без новца, па мора разочарати и своју дјецу, Саллy (А. Тхурман) и Јоеа (Г. Цлевеланд), јер им не може купити дарове. Задњи новац даје некој гладној бескуќници која нема за хотдог, а затим одлази у бар на пиќе. Док је Дан очајавао, на Сјеверном полу теку ужурбане припреме за Божиќ. Гужва је веќа него обично јер се тражи насљедник Дједа Мраза. И док Дан сједи за шанком и на глас каже како је Божиќ за њега одувијек био разочарање, дебељушкасти старац на столици покрај њега у чуду каже како то никако није могуќе. Кад изаѓе из бара, Дан ќе почети чути мисли људи покрај којих пролази и њихове божиќне жеље. А мало послије приступит ќе му човјек који ќе тврдити да је помоќник Дједа Мраза. Дан сумња да је можда пошашавио, али ствар постаје опипљива кад у новчанику открије непознату кредитну картицу на којој пише Дјед Мраз, којом плати играчку за сина...

Слики

Замјеник Дједа БожиќњакаЗамјеник Дједа Божиќњака

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.