poster

Божиќни снијег

Christmas Snow (1986)

Режисер: Gus Trikonis

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.7/10

Содржина

Госпоѓа Муттеранце (К. Хелмонд) има лијепу трговиницу слаткишима. Марљиво ради, а помажу јој њезино двоје дјеце, Амy (М. Харт) и Wаллy (К. Јоyнер). Ниједно од њих не зна тко су им прави родитељи, госпоѓа Муттеранце их је усвојила, али их воли као да су њезина роѓена дјеца, као и они њу. Њихов би живот био лијеп као и до тада, да се на Бадњак не појави злочести г. Снyдер (Ц. Цаес), власник зграде у којој се налази трговина слаткишима, који на мјесту трговине жели отворити аутоматску праоницу рубља. Госпоѓа Муттеранце и њезина дјеца имају два тједна да се иселе...
Овај симпатичан филм одише правим божиќним угоѓајем, изврсно је снимљен (директор фотографије Пхилип Х. Латхроп освојио је Еммyја и награду Америчког удружења сниматеља), а особито су дражесни дјеца глумци, Кимбле Јоyнер и данашња звијезда Мелисса Харт, која је, судеќи по улози Амy, од ране доби показала велики глумачки дар.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.