Содржина

Писац са црне листе има пријатеља који му је параван за његове сценарије за телевизију. Параван постаје славан и заљубљује се у редакторку сценарија. Мора да се суочи са истином када га позову пред истражну комисију да сведочи.
Ова чувена комедија са озбиљном и занимљивом темом оживљава једно од најстрашнијих америчких сеќања: Антикомунистички „лов на црвене вештице“ током педесетих година. Вуди Ален глуми Хауарда Принса, минорног касира у ресторану, хонорарног кладионичара и сталног губитника, кога ангажује пријатељ писац да му буде параван за подношење телевизијских сценарија, након што је писац доспео на црну листу као субверзиван. Хауард убрзо постаје параван и за друге писце. Он постаје славан и проглашавају га најбољим и најплодотворнијим аутором телевизијских сценарија. Али када популарни ТВ комичар Хеки Браун (Зиро Мостел) доспе на црну листу и каријера му је угрожена, он пристане да држи Хауарда под присмотром. Хауарда онда позивају да се појави пред истражном комисијом и његово појављивање доводи до неочекивано драматичног расплета.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.