Содржина

Јеррy Артхур (Д. Јонес) није човјек од пуно самопоуздања. Стога није необично да је врло лош у послу којим се бави: ради као агент продаје у једном од пирамидалних маркетиншких сустава. Веќе је чудо што уопќе покушава радити тај посао. Врата се пред њим углавном само затварају, и то с треском. Био је ожењен, али је напустио жену јер га је подцјењивала. Заједно са женом, напустио је и дијете, кќер Трисху (А. Сцаглиотти). Бивша му супруга, сада покојна, није допуштала да с дјететом одржава везу, јер је сматрала да би то за њу било лоше. А Јеррy се, као и у свему осталоме, није знао супротставити. Зато га ни властита кќи не познаје и не жели упознати. Кад једном, због погрешне адресе, упозна младу дјевојку Јордан (К. Карлсон), а потом и њезине пријатеље, неке ќе се ствари у његовом животу почети мијењати. Неконтролирани испад самопоуздања помоќи ќе му да добије нову пословну прилику...
Ова изврсна комедија/драма на свјетском фестивалу филмских стваралаца у Великој Британији добила је главну награду као најбољи филм, те за глазбу и за споредну женску улогу (Цатхерине Хицкс), а Доуг Јонес био је номиниран за главну улогу; на фестивалу Роуте 66 филм је освојио награду за најбољу комедију, на фестивалу у Индиани награду новинара као најбољи филм и итд.

Слики

Зовем се Јеррy

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.