рејтинг: 7.3/10
Оценка на корисникот: 8.5/10
(4 гласови)

Содржина

У жељи да заради новац како би започео сопствени бизнис, амбициозни Овидиј (Драгош Букур) пристаје да испоручи сумњиви пакет за локалног криминалца. Знајуќи да ќе бити добро плаќен за овај посао, Овидиј полази на пут у Букурешт. Иако мисли да је спреман на овај подухват, стварност ќе демантовати његово убеѓење.
Пут добрих намера је режирао Кристи Пују. Филм је савршен спој крими-трилера и соц-реалистичке драме. То је прича о Овидију, амбициозном младиќу који покушава да одржи породични бизнис живим, али питање је колико је то могуќе у земљама где је комунизам напрасно замењен капитализмом, и колико успешно се млади сналазе у таквом систему.
Овидиј – кога глуми Драгош Букур, препознатљив по улози Зорана у филму Пут назад – добија понуду да превезе нелегални пакет у Букурешт. Полази на пут са својим најбољим пријатељем и девојком, и све се одвија као по лоју, али невоља је у најави.

Слики

Пут добрих намераПут добрих намераПут добрих намераПут добрих намераПут добрих намера

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.