poster

Схилох 3: Спас за Схилоха

Saving Shiloh (2006)

Режисер: Sandy Tung

рејтинг: 6.2/10

Содржина

Мартy Престон (Ј. Долеy) живи мирно са својом обитељи, татом (Г. МцРаннеy), мамом (А. Доwд) и двјема сестрама, и никад се не одваја од свог пса Схилоха, којега је тешком муком спасио од окрутног пијанца и ловца Јудда Траверса (С. Wилсон). Иако Јудда нитко у мјесту не воли и сви га се боје, Мартy му је први спреман опростити и дати прилику да се поправи, јер о Траверсу зна оно што многи не знају. Кад на пустом мјесту наѓу напуштен аутомобил, тражи се нестали возач. Многи су чули да се возач сваѓао с Траверсом у крчми и веќина вјерује да га је Траверс убио. Но, Мартy и његов отац мисле да Траверс, какав год да је, не би убио човјека. Зато Мартy и његов пријатељ Давид (Ј. Гарретт) почињу истрагу на своју руку...

"Савинг Схилох" треќи је дио филмске трилогије снимљене према романима Пхyллис Реyнолдс Наyлор. Сценариј је, као и за прва два, написао Дале Росенблоом, редатељица је Сандy Тунг, а глумачка је екипа веќим дијелом морала бити измијењена, с обзиром на то да је измеѓу снимања другог и треќег дијела прошло готово седам година, но и у овом дијелу несретног и злог Траверса изврсно глуми С. Wилсон, а иста глумица глуми и Мартyјеву мајку Лоуисе.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.