Philipp Moog

actor

Ditëlindje: 1961

Aktor:

 1. 1. Derrick (1974), seriale
  ...
  Adrian Scholl
 2. 2. The Old Fox (1977), seriale
  ...
  Arno Falling
 3. ...
  Aaron
 4. ...
  Markus Gnekow
 5. ...
  Horst Zimmer
 6. ...
  Kai
 7. ...
  Sven Witte
 8. ...
  Gus Cullendar
 9. ...
  Hans
 10. ...
  Dr. Ulrich Vogt
 11. ...
  Sven Jacobs
 12. 14. Filmriss (2008), Film
  ...
  Markus Faber
 13. ...
  Daniel Heim
 14. 17. Fast Forward (2009), seriale
  ...
  Peter Feiler
 15. ...
  Dirk Engel
 16. ...
  Gustav Schrotmann
 17. ...
  Dr. Tom Bahrmann
 18. 21. ZDFzeit (2012), seriale
  ...
  Self - Narrator
 19. ...
  Roger
 20. ...
  Jonas Binder
 21. ...
  Heinrich Insistoris
 22. 25. The Puppeteers (2017), seriale
  ...
  Heinrich Insistoris
 23. ...
  Hardy Koch
 24. ...
  Self - Narrator

Zeri:

 1. ...
  Dr. Hans Seefellner
 2. 2. Heidi (2001), Film
  ...
  Radiostimme
 3. ...
  Speaker

Narratori:

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.