Robert Hunger-Bühler

actor

Ditëlindje: 1953

Aktor:

 1. 1. Carom (1983), Film
 2. ...
  Self
 3. ...
  Roland Cordes
 4. 4. Kill Me (2012), Film
  ...
  Adeles Vater
 5. 5. Zurich (2013), Film
  ...
  Dr. Joseph Seydlitz
 6. 6. Scale 6 (2013), Film
  ...
  CEO Bleuler
 7. ...
  Oberstaatsanwalt Friedberg
 8. ...
  Magnus
 9. ...
  Heinrich Rothmund
 10. ...
  Dr. Weiß / Herr Adler
 11. ...
  Pippigs Father
 12. ...
  Emil Leeb
 13. ...
  Lev
 14. ...
  Ewald Hassel
 15. ...
  Reto Zanger
 16. 16. Vacuum (2017), Film
  ...
  André
 17. ...
  Dr. Franz Kaufmann
 18. ...
  Markus Wolf
 19. 19. Apnoe (2020), Film
 20. ...
  Otto
 21. 21. Deklarata (2022), Film

Narratori:

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.