Gundi Ellert

actor

Ditëlindje: 1951

Aktor:

 1. ...
  Petra Danzig
 2. ...
  Claudia
 3. ...
  Eva Faltermeier
 4. 4. Zugriff (1998), seriale
  ...
  Sabine Stein
 5. ...
  Beate Carl
 6. ...
  Haushälterin Inge Haller
 7. 7. Sleeper (2005), Film
  ...
  Frau Wasser
 8. ...
  Rosa
 9. ...
  Anna
 10. ...
  Gisela - Jans Mutter
 11. 11. Dora Heldt (2009), seriale
  ...
  Charlotte
 12. ...
  Ruth Hauer
 13. 13. Totentanz (2009), Film
 14. ...
  Lisbeth Hinrichs
 15. ...
  Greta
 16. ...
  Hanni Haberer
 17. ...
  Lehrerin
 18. ...
  Ursel Grasegger
 19. ...
  Rosalie
 20. ...
  Carla
 21. ...
  Gabriele Fiedler
 22. ...
  Renate Stimpfle
 23. ...
  Helene
 24. ...
  Barbara
 25. ...
  Renate Stimpfle
 26. ...
  Vevi Schlattner / Anna Schranner
 27. ...
  Erika Germinger
 28. ...
  Gisela
 29. ...
  Gisela
 30. ...
  Josefine Breitenbach-Wessel
 31. ...
  Erika Germinger
 32. ...
  Martha, Klaras Mutter

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.