Pete Docter

Ditëlindje: 1968

Aktor:

 1. 1. Lart (2009), Film
  ...
  Campmaster Strauch (voice)
 2. ...
  Self
 3. ...
  Self - Winner
 4. ...
  Self

Regjia:

 1. 4. Lart (2009), Film
 2. 6. Shpirti (2020), Film

Skenaristi:

 1. ...
  (original story by)
 2. ...
  (original story by)
 3. ...
  (original story by)
 4. ...
  (original story)
 5. 6. WALL E (2008), Film
  ...
  (original story by)
 6. 7. Lart (2009), Film
  ...
  (story by)
 7. ...
  (original story by)
 8. 9. Shpirti (2020), Film
  ...
  (story by)
 9. 10. Dug Days (2021), seriale
  ...
  (based on characters by)
 10. ...
  (based on characters by)

Regjisori:

 1. ...
  executive producer
 2. ...
  executive producer
 3. 3. Rebelja (2012), Film
  ...
  executive producer
 4. ...
  executive producer
 5. 5. Lou (2017), Film
  ...
  executive producer
 6. ...
  executive producer
 7. 7. Udhetimi (2020), Film
  ...
  executive producer
 8. ...
  executive producer
 9. ...
  executive producer
 10. 10. Luka (2021), Film
  ...
  executive producer
 11. ...
  executive producer
 12. ...
  executive producer
 13. 13. Elementet (2023), Film
  ...
  executive producer
 14. ...
  executive producer
 15. ...
  executive producer
 16. 16. Elio (2025), Film
  ...
  executive producer

Zeri:

 1. ...
  Additional Voices
 2. ...
  Additional Voices
 3. 3. WALL E (2008), Film
  ...
  Lifeguard Bot
 4. 4. Lart (2009), Film
  ...
  Campmaster Strauch
 5. ...
  Additional Voices
 6. ...
  Self - Supervising Animator
 7. ...
  Dad's Anger

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.