Klaus J. Behrendt

actor

Ditëlindje: 1960

Aktor:

 1. 1. Tatort (1970), seriale
  ...
  Max Ballauf
 2. 2. Elenya (1992), Film
  ...
  Franz
 3. 3. Zwei Brüder (1994), seriale
  ...
  Dr. Clement
 4. ...
  Self
 5. ...
  Horst Strasser
 6. ...
  Hans Bergmann
 7. 8. Innocent (2008), seriale
  ...
  Jörg Naumann
 8. ...
  Anton Brunner
 9. ...
  Horst Keller
 10. ...
  Henrik Jacobsen
 11. ...
  Franz
 12. ...
  Sydal von Friedberg
 13. 14. Rommel (2012), Film
  ...
  General Guderian
 14. ...
  Max Ballauf

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.