Will Sasso

Ditëlindje: 1975

Aktor:

 1. ...
  Shy Young Orderly
 2. 2. Sliders (1995), seriale
  ...
  Gomez Calhoun
 3. ...
  Pizza Boy
 4. ...
  Mover
 5. ...
  Mover #1
 6. ...
  Pete
 7. ...
  Guy in Bar
 8. ...
  Pete (as William Sasso)
 9. ...
  Hank Vilmes
 10. ...
  Fishin' Hole Guy
 11. ...
  Carl Monari
 12. ...
  Deputy O'Mally
 13. ...
  Jesse Buchwald
 14. 14. Brothers (2009), seriale
  ...
  Anthony
 15. ...
  Josh
 16. ...
  Vince Goodson
 17. ...
  Awesomest Maximus
 18. ...
  Curly
 19. ...
  Kris Claus
 20. 20. Film 43 (2013), Film
  ...
  Jerry
 21. ...
  Neil
 22. 22. Mom (2013), seriale
  ...
  Andy
 23. 23. Another Period (2013), seriale
  ...
  Officer O'Connor
 24. 24. King Star King (2013), seriale
  ...
  Amazon Kiosk
 25. ...
  Seth Gallagher
 26. ...
  The Sledgehammer
 27. ...
  Self
 28. ...
  Mayor Anthony Tangenti
 29. ...
  Roy
 30. ...
  Mall Santa
 31. ...
  Wasserstein
 32. ...
  Dennis
 33. 33. Loudermilk (2017), seriale
  ...
  Ben Burns
 34. ...
  Mountie Archambault
 35. ...
  Terry
 36. ...
  Mike
 37. 37. Fushata (2020), Film
  ...
  Big Mike
 38. ...
  Brett
 39. 39. Film Fest (2020), Film
  ...
  Montgomery Nash
 40. 40. United We Fall (2020), seriale
  ...
  Bill
 41. ...
  Sheriff McClelland (voice)
 42. 42. Acapulco (2021), seriale
  ...
  Joe
 43. ...
  Alec Betts
 44. ...
  Matt

Regjisori:

 1. ...
  executive producer

Zeri:

 1. ...
  The Sledgehammer
 2. ...
  Hunk
 3. ...
  Gluttonator / Union Boss
 4. 4. Klausi (2019), Film
  ...
  Mr. Ellingboe

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.